een paar dagen voor vertrek - Reisverslag uit Brunssum, Nederland van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu een paar dagen voor vertrek - Reisverslag uit Brunssum, Nederland van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu

een paar dagen voor vertrek

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

28 Januari 2006 | Nederland, Brunssum

hello

Over 5 dagen is het zover. Dan komt 1 van mijn dromen uit. Reizen en werken in Australië en Nieuw Zeeland. Ik heb niet echt het gevoel dat ik ga, maar ik weet zeker dat ik een super tijd tegemoet ga.

Af en toe laat ik hier een berichtje achter zodat jullie weten hoe het met me gaat.
Ik vertrek donderdag 2 februari om 13.15 uur vanaf Schiphol met Cathay Pacific naar Hong Kong. Daar kom ik rond 8.00 uur s'morgens aan. Om 23.45 uur vertrekt mijn vlucht naar Sydney. Ik ben er rond 12.00 uur op 4 februari. Het is een lange reis maar dat is het zeker waard.

De volgende keer dat ik weer iets schrijf zit ik te puffen van de hitte. Dat zal wel even wennen zijn. Maar ach ja, je moet er wat voor over hebben hahaha

Groetjes en veel liefs
Daan

• 28 Januari 2006 - 12:13

Rachel:

Eej Daantje,
    Ik wens je heel veel plezier succes in Down Under. Groetjes Rachel

• 28 Januari 2006 - 15:25

Bianca:

Nou daan ik wens je heel veel plezier in australie ik benijd je wel maar dan op een positieve manier
    Ik hoop dat het de reis van je leven wordt. Goede vlucht, ik kom je zo wie zo uitzwaaien.DOEi veel liefs Bianchi

• 29 Januari 2006 - 15:37

Patrice:

Leuk deze site Daan! Ha, ha dezelfde als die van Rosalie, kan ik jullie beide apart volgen.... Ik zal aan je denken als je in het vliegtuig zit globetrotter! xxx Patrice

• 01 Februari 2006 - 12:14

Rachel:

Eej Daantje,

Ik vind het heel jammer dat ik je morgen niet kan komen uitzwaaien :'(:'(. Ik wens je een hele fijne vlucht toe. Ik bel je vanavond nog even. En ik zal wel eens een keer 's nachts uit bed komen om te msnen:P. Liefs Rachel