een nieuwe wereld gaat voor me open - Reisverslag uit Cairns, Australië van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu een nieuwe wereld gaat voor me open - Reisverslag uit Cairns, Australië van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu

een nieuwe wereld gaat voor me open

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

07 Maart 2006 | Australië, Cairns

hey luitjes

Als eerste Hartstikke bedankt dat jullie aan me gedacht hebben tijdens mijn verjaardag Ook al zit ik aan de andere kant van de wereld
Het duiken is echt super als je de eerste keer onder water gaat is het echt raar Je bubbels vliegen om je oren en het maakt een raar geluid Het lijkt net alsof je aan een zuurstofmachine zit (ik hoop natuurlijk dat dat nooit echt gaat gebeuren) Je moet ook allerlei vaardigheden onder water uitvoeren Je ademapparaat kan uit je mond raken en dan moet je hem op een bepaalde manier weer in doen Je moet eerst stevig uitademen voordat je weer kan inademen 1 keer ging dat fout en was ik half aan het stikken Toen schrok ik wel even Maar nu gaat alles goed Ik heb net mijn theorie-examen gehaald Het was wel weer even raar om te moeten leren Vooral als het 300 pagina's zijn dat je in 1 dag moet leren ik heb nu 2 dagen training in het zwembad gehad en morgen ga ik in de zee duiken Spannend!!!!! Ook nog op een van de mooiste plaatsen op de wereld Vanavond ga ik naar Reef teach Daar krijgen we alles geleerd over the Great Barrier Reef, het koraal en de dieren Wat ik wel en niet onder water mag doen. Super interessant
Na al het leuke is vandaag ook iets vervelends gebeurd. Er is geld gestolen uit mijn beurs. De nacht ervoor waren er 4 telefoons en 60 dollar gestolen. Daarna hebben we onze kamer steeds afgesloten. Mijn beurs lag in mijn tas onder mijn bed. Naast mijn digitale camera Die hebben ze gelukkig niet gesloten, want anders zou ik diegene killen Er is nu 45 dollar gestolen Dat is ongeveer 30 euro Niet veel maar toch Je leeft op een budget en dan baal je wel Nu hebben we een kluisje en straks is er een meeting en alle tassen worden uitgeplozen door de hostelhouder. Ik ben benieuwd Want als iemand 4 telefoons heeft is dat een beetje raar.
Maar ja Ik verheug me op morgen Ik ben benieuwd naar het koraal en de vissen Misschien zie ik ook schildpadden oh ja ik moet ook een speciaal pak aan voor de kwallen die hier rond zwemmen
Trouwens mijn ochtend begon al goed Een meisje dat bij me op de kamer sliep vertrok naar Sydney (met de bus 47 uur Arme meid) Zij had een Lonely Planet gekregen van iemand. Aangezien zij over 2 weken naar huis gaat heeft ze het niet echt meer nodig en heeft ze hem aan mij gegeven Lief he. Ik heb zelf ook een Lonely Planet, maar ik heb Australie en Nieuw Zeeland in 1 boek. Ik merkte al toen ik in de Outback was dat er sommige dingen niet in stonden. dat was echt balen. Hier staan ook de kleine plaatsjes in Dus het is super tof dat ik hem nu ook heb Het is de een na nieuwste Dus goed genoeg Ik weet alleen niet hoe ik hem mee ga nemen want mijn backpack is nu al vol En is het nog steeds aan het sneeuwen of wordt het al een beetje beter
Groetjes een veel liefs uit het benauwde Cairns

• 07 Maart 2006 - 08:36

Heej Daantje,

Op het moment sneeuwt het niet maar hier is nog bijna alles wit. Gelukkig heb je je digitale camera nog, die is heel wat meer waard, maar toch 30 euro is veel. Ik hoop dat ze de dief te pakken hebben gekregen. Heb je geen watercamera:P:P kun je foto's maken van het rif. Je moet ook niet stikken Daan, we hebben je nog langer nodig als vandaag :P:P:P. Maar ik ga eens stoppen, ik moet zo even gaan stemmen, even kijken wat de stemwijzer zegt:P.

Liefs Rahel

• 07 Maart 2006 - 09:51

Rosita:

Lieve danelle Doe je een beetje rustig eerst bijna uitdrogen en dan bijna stikken.grapje zorg wel goed voor je zelf je maakt mooie dingen mee daar zal je altijd met veel liefde naar terug kijken blijf genieten kusjes rosita

• 07 Maart 2006 - 17:06

Desiré:

Hey Daan,
    Wat een hufters die dieven. Helaas zitten die overal op de wereld. Armand heeft gisteravond je moeder uitgenodigd voor zijn verjaardag......jij mocht ook meekomen,hahaha!
    Hartstikke bedankt voor het kaartje, erg lief!!
    Pas goed op jezelf en op je spullen........

Liefs Dees

• 07 Maart 2006 - 17:57

Thadea:

We hadden je kaartje ontvangen dank je wel. Kijk maar goed uit en doe de schildpadden ma de groeten van me haha :P groetjes xjes Thadea en kevin en kusje van dundy

• 08 Maart 2006 - 07:20

Ohja bedankt voor je kaartje :D:D:D

• 08 Maart 2006 - 07:20

Ohja bedankt voor je kaartje :D:D:D

• 08 Maart 2006 - 16:25

Oma:

Hallo Danielle.
    Ik ben op dit ogenblik in Vaals. We proberen of deze kast, die ons al een hele tijd in de steek heeft gelaten, weer goed werkt. Doet hij het niet, dan sorry.
    Maar ik heb enkele berichten van jouw gelezen. Het lijkt me wel best leuk waar je bent. Let wel op jezelf (en op je beurs. Ik dank je voor de kaart die ik van je heb gekregen. Mocht ik in de gelegenheid zijn om zelf een computer te kopen dan zul je mij wel vaker horen. Vanuit een besneeuwd en beregend Vaals doe ik je heel veel groeten.

• 08 Maart 2006 - 16:27

Je Moeder:

Ik kan wel vertellen dat ik je vanmorgen nog aan de telefoon heb gehad. Ik wil je op dit ogenblik niet wakker maken omdat je vermoedelijk nog ergens ligt te slapen. We staan op dit ogenblik op het punt om samen gaan uit te eten. Dus..............De rest mag je erbij denken.
    Je moeder.

• 08 Maart 2006 - 16:30

Anny En Ook Een Beetje Jo:

Hallo vanuit Vaals. het heeft lang geduurd voordat er enig verkeer op deze pc mogelijk was. Wat er precies aan de hand was weet ik niet. Maar het zal wel ergens hebben gezeten. Raymond heeft vandaag deze kast enigszins bijgewerkt en ik hoop in ieder geval dat je de berichten zult ontvangen. Wij hebben wel je berichten kunnen lezen. Dus, met alles wat je daar doet en gedaan hebt, hebben we kunnen lezen. Dus we zijn bij.We hopen dat we je vaker via dit apparaat kunnen bereiken. Veel groeten vanuit Vaals en alles goeds.