In melbourne gestrand
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daniëlle
10 Februari 2006 | Australië, Melbourne
Vannacht heb ik weinig geslapen in de bus Ik had gelukkig 2 plaatsen. Je moet zelf een gordel om achterin de bus. We werden ook nog gecontroleerd Er was iets mis met de bagage van iemand Daardoor 45 min vertraging. Het is hier een stuk koeler Ik loop met mijn jas aan en heb het ook koud Het is raar om te weten dat het bij jullie sneeuwt. Morgen ga ik naar de volvo Ocean Race. De zeilschepen liggen in Melbourne en zondag vertrekken ze naar Wellington. Lijkt me super om te zien. Ze komen ook nog naar Rotterdam toe Wanneer weet ik niet
Ik slaap nu in een hostel met 4 personen op een kamer Het is wel even wennen geen vertrouwde omgeving meer Vanavond ga ik mijn route uitstippelen voor later, want het is me hier te koud hahaha (ongeveer 15 graden) Ik ben 25-30 graden gewend en misschien wel 35 graden
ik heb net mijn foto's op een cd gezet het zijn er al heel wat Als de cd vol is stuur ik hem op naar mama. Dan kunnen jullie daar genieten van mijn reis
Liefs daan
10 Februari 2006 - 16:11
Desiré:
Hey Daan,
Dus nu gaat het allemaal echt beginnen? Zelfstandig je route bepalen. Ga je wel met iemand samen (van de groep) of alleen? ik vind je verhalen altijd erg leuk om te lezen! Veel plezier nog en pas goed op jezelf!!! -
11 Februari 2006 - 04:42
Marie-Louise & Laura & Esther:
Hii danielle!
We hebben je net misgelopen met dag zeggen!
Maar heel veel plezier in australie dit jaar en wordt vast helemaal super!
Liefs Marie-Louise & Laura & Esther -
11 Februari 2006 - 10:03
Rosita En Jan:
hallo danielle
Veel plezier met je route uitkiezen neem de weerberichten mee.Doe de zeilschepen de groeten van mijn bank ABN Amro hahah gr Rosita en Jan