Volvo Ocean race
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daniëlle
13 Februari 2006 | Australië, Melbourne
ik ga het vandaag echt rustig aan Ik heb pijn aan mijn voeten.
De Volvo Ocean Race was super Ik heb een paar mooie foto's weer gemaakt. Ik heb de zeilboten van dichtbij gezien Wat een apparatuur hebben ze aan boord. ik stond aan de kade en ze kwamen heel erg dichtbij langs zeilen. je voelde de kracht van de wind heel erg. Misschien heb je me wel op tv gezien. er waren overal camera's.
Gisteren heb ik Willem van de groep weer ontmoet. Hij zit in een super deluxe hostel ik heb daar gisteren de oympische Spelen kunnen zien. Jammer dat we zilver hebben i.p.v goud op de 5 km Maar ja is ook goed De groep komt nu Melbourne weer binnen druppelen. dat wordt wel weer gezellig
Ik ga lekker naar het strand vandaag en voor de rest niks. Donderdag vertrek ik met een bus naar de Great Ocean Road. Het is een excursie van 3 dagen. En je ziet super mooie dingen Ik kom dan aan in Adelaide en dan zie ik wel weer verder ik hoop dat Adelaide een leukere stad is dan Melbourne
Groetjes aan iedereen en Rosita ik zal proberen om een beetje warmte naar je toe te sturen. het kan wel even duren, maar hou vol
Liefs Daan
13 Februari 2006 - 14:56
Fam Gouda:
Nou we hebben nu meer dan alleen zilver. ireen wust heeft goud en renate groenewold zilver!!! dus de prijzen komen wel. wel blijven opletten he?! haha geintje -
14 Februari 2006 - 12:18
Rachel:
Heej Daantje, jij zult nu wel liggen te slapen als ik dit ben het typen. haha krijg zelf ook slaap als ik woord slaap denk:P. Intussen hebben we 3 medailles. Vandaag is het rond 8 graden hierzo. Jij zult wel heerlijk weer hebben. Ik heb zin in chocolade:P. Wat heb je vandaag allemaal gedaan. Tot gauw. Blaas even gauw wat warmte naar hier. WIJ WILLEN ZON. Liefs -
14 Februari 2006 - 12:19
14 Februari 2006 - 12:19
Rachel:
Oeps foutje bedankt ik sta er nu twee keer. hahaa -
15 Februari 2006 - 21:28
Patricia:
Hey Daan! Als ik zo je verhalen lees begint het bij mij ook te kriebelen en ben ik wel een tikkeltje jaloers :o) Ben écht blij voor je dat je het zo naar je zin hebt, had ook niet anders verwacht. En ik heb sinds gisteren een nieuwe baan aangenomen bij Randstad als secretaresse voor 1 jaar + een opleiding. Waar ik precies kom te werken weet ik nog niet. Heb eerst nog een weekje vakantie met carnaval. Veel plezier! xxx -
15 Februari 2006 - 22:03
Yvonne:
hee meid, hier eindelijk een berichtje van de ernstjes. We zijn eindelijk online,zodra we alles een beetje snappen, geven we je wel ons nieuwe e-mail adres, op 12move komt het ook nog aan, dus we kunnen contact houden. Ik hoop dat je het reuze naar je zin hebt en vergeet niet om de druppeltjes op de muis te doen, anders kun je niet genieten (???). Heel veel liefs en jammer dat je niet even op de verjaardag van Aylin bent gekomen (erg flauw van je).
Groetjes en tot gauw