laatse dag Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu laatse dag Melbourne - Reisverslag uit Melbourne, Australië van Daniëlle Haasteren - WaarBenJij.nu

laatse dag Melbourne

Door: Daan

Blijf op de hoogte en volg Daniëlle

16 Februari 2006 | Australië, Melbourne

Ik ben nog steeds niet naar het strand geweest. Dat doe ik wel in Adelaide, want daar is het 35 graden pufpuf Melbourne is echt afwisselend weer Soms is het warm maar niet echt strandweer.
Vanmiddag ga ik naar de Great Ocean Road met de 12 apostelen. Ik heb er superveel zin in!!!!!!!!!!
Ik vergeet jullie dit steeds te zeggen. Ze rijden hier niet alleen aan de linkerkant maar alles is links Erg verwarrend De deuren gaan aan de linkerkant open. de zon draait de andere kant op, je moet aan de linkerkant lopen. Vooral het oversteken van een straat is irritant. Je kijkt naar de goede kant maar toch heb je nog steeds het gevoel dat er verkeer van rechts komt. Ik kijk dus alle kanten uit voor de zekerheid.
ik ga nu mijn backpack ophalen en naar mijn bus toe, want deze excursie wil ik niet missen. En Yvonne, sorry maar er was geen vlucht meer beschikbaar
de groeten uit Oz

• 16 Februari 2006 - 09:05

Rosita:

Gewoon andersom denken dan steek je goed over. Anders loop je dadelijk met je hoofd tegen een deur hahah hier het adres van thadea thadeetje1986@hotmail.com
    Groetjes Rosita

• 18 Februari 2006 - 17:32

Patricia & Nicolet:

Hey hoi, hier 2 jaloerse grieten uit Den Bosch! Nico logeert bij Pat & Thommy. Het regent hier en het is koud :o( We gaan zometeen uiteten en dan duiken we de Zomers in. Hoe is het in de liefde DAANTJE?? Zijn de mannen mooi? We wachten met smart op alle smeuige verhalen. Veel plezier, we denken aan je xxx Nicolet & Patrice

• 20 Februari 2006 - 10:50

Rosita:

Goedemorgen
    We hebben weer goud op de 1000 meter Marianne Timmer,2de Kiki Klaassen 3de Friesinger groetjes