Werken op een Llama-farm
Door: Daan
Blijf op de hoogte en volg Daniëlle
05 Juni 2006 | Nieuw Zeeland, Wellington
Wat ook goed nieuws voor mij is Ik kan de wedstijden van het WK kijken Ze worden uitgezonden op One en iedereen heeft die zender wel Ik weet het nog niet helemaal zeker maar de openingswedstrijd wordt daarop uitgezonden en dan zal de rest daar ook wel op komen Ik moet de nieuwe gids zien te bemachtigen en dan weet ik het zeker Dat wordt dus nacht werk voor me De wedstrijden zijn hier om 01.00/03.00/07.00 uur Och ja Ik heb het er voor over Hilda wordt nu al gek van me Totaal niet geinteresserd in sport
Tot de volgend keer maar weer Oh ja weer een nieuwe cd met foto's onderweg binnenkort
Liefs Danielle
05 Juni 2006 - 10:02
Elise En Sven:
Oh dan heb jij geluk zeg! gisteren heeft jong oranje het Ek in Portugal gewonnen. Dat was een leuke wedstrijd. 2 goals door huntelaar en in de laatste 10sec nog ene erin van Hofs. 3.0 echt super! En nu maar hopen dat van Basten huntelaar meeneemt naar het WK!!! Je hebt wel goed volgehouden op het dek zeg! zeker voor de dolfijnen he? wel jammer dat je ze dan weer niet ziet! komt misschien nog wel goed.
Veel plezier en Groetjes
Elise en Sven -